Produsele noastre

Gustul desavarsit al bucatelor pregatite cu multa maiestrie si respectand retetele traditionale specifice culturii romani fac ca produsele noastre sa fie liantul dintre traditie si modernitate.

Pentru noi si pentru bucatarii nostri, gastronomia este o arta, iar gratie diversitatii culturale, meniul nostru trebuie cel putin degustat.

produsele noastre

 

Elementele de decor si sigla au fost realizate in urma studiului asupra acestei etnii si ne dorim ca acest unic restaurant sa fie unul romantic, unde povestile de dragoste sa se infiripe si sa se desfasoare in atmosfera specifica si definitorie a indragostitilor de orice varsta.

Lumina calda, moblierul, barul si pana la ultimele piese de decor aranjate, alese si realizate de arhitectii Iulia Maria Tanase si Vicoveanu Alexandru si ei tineri indragostiti, au dus la formarea cromatica si definirorie a cratiei restaurantului.

Meniul ales dupa o lunga cercetare este conceput de Maestrul in Arta Culinara Petrisor Tanase care va aduce prin gusturile mancarurilor definitia gastronomica a etniei rome.

mancare